Skip to main content
Golfhallen - FlightScope

Golfhall

Välkommen till Golfhallen - Spela golf oavsett årstid och väder

För dig som älskar golf är dåligt väder och stängda golfbanor ofta en besvikelse, Arboga GK erbjuder en lösning som kommer att glädja alla golfälskare i regionen.

Här hittar du toppmoderna simulatorer från FlightScope för att skapa en golfupplevelse inomhus som liknar att spela på en riktig golfbana.

FlighScope: Den ultimata golfupplevelsen inomhus

FlightScope är en av de mest avancerade och realistiska golfsimulatorerna som finns tillgängliga idag. Den använder avancerad teknik för att mäta klubbfart, bollhastighet, sidosvängning, vinklar och avstånd med hög precision.

Denna teknik återskapar golfupplevelsen nästan perfekt och ger dig möjlighet att spela på världskända golfbanor utan att lämna den bekväma och varma miljön i golfhallen.

Du hittar också andra träningsredskap för att förbättra ditt spel. Bland annat Hack Motion och plantränare.

Oavsett om du är en nybörjare eller en erfaren golfare erbjuder golfhallen något för dig

  • Året-runt-spel: Oavsett om det är sommar eller vinter kan du träna och spela golf när som helst.
  • Omedelbar feedback: FlightScope ger omedelbar feedback efter varje skott, inklusive bollbana och klubbanalys, vilket gör det möjligt för spelare att snabbt förbättra sina färdigheter.
  • Spela på världens bästa banor: Välj bland en mängd kända golfbanor från hela världen och utmana dig själv på nya sätt.
  • Sociala aktiviteter: Inomhusgolf är inte bara för ensamspel. Du kan bjuda in dina vänner och familj för en rolig och social golfupplevelse.

Träna golf inomhus

Golfhallen är det perfekta stället för golfare som vill förbättra sina färdigheter och träna under vintermånaderna. Här kan du boka lektioner som anpassas efter dina behov och mål.

Oavsett om du är nybörjare som vill lära dig grunderna eller en erfaren spelare som vill finslipa din teknik, kan du dra nytta av professionell vägledning.

Golfhallen - FlightScope

Boka tid idag!

För att göra denna golfupplevelse så tillgänglig som möjligt erbjuder Golfhallen öppettider mellan 08.00 - 22.00 varje dag. Du bokar snabbt och enkelt hallen för både spel och träning via Matchi.se för upp till 4 spelare.

Vill du boka hela hallen kontaktar du Peter Thelin via Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Golfhallen väntar på dig

Golfhallen med sina FlightScope-simulatorer är en fantastisk plats för golfare att övervintra under vintermånaderna eller när regnet piskar utomhus.

Här kan du förbättra ditt spel, ha kul och njuta av gemenskapen med andra golfentusiaster. Bege dig hit och upplev golf på ett helt nytt sätt!

När och hur?

Golfhallen är öppen 08.00-22.00 alla dagar.

Du bokar spel eller träning för upp till 4 deltagare via Matchi.com